ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочалися фінальні матчі чемпіонату «Котим`яча»

Львівський портал

|

Розпочалися групові матчі фінального етапу чемпіонату з футболу серед загальноосвітніх шкіл «Котим`яч», передає прес-служба міської ради. До фінального етапу вийшли по дві школи з районів міста. Нагадаємо, що змагання відбуваються у двох вікових підгрупах: 9-11-ті та 5-6-ті класи.

«Вперше за останнє десятиліття у Львові ми відроджуємо добру традицію проведення чемпіонату з футболу серед загальноосвітніх шкіл. Цього року участь в турнірі взяли більшість шкіл Львова, однак не всі.  Ми розуміємо, що це лише перший крок до відродження і в наступному шкільному році «Котим`яч» охопить усі загальноосвітні школи і стане справді популярним серед львівських школярів. Змагання заохочує маленьких львів`ян до спорту та популяризує здоровий спосіб життя» – розповіла начальник управління інформації та промоцій Департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Соломія Білонога.   

У Галицькому районі у старшій віковій групі перше місце здобула Львівська академічна гімназія, друге – ЗСШ № 87, третє – ЗСШ№  10. У Личаківському районі  1-ше місце – школа інтернат №2, 2-ге – ЗСШ№ 42, 3-тє – 82. У Шевченківському районі 1-ше місце – Львівський економічний ліцей, 2-ге – ЗСШ№ 81, 3-тє – Львівський економічний ліцей-2.  У Франківському перше місце здобула ЗСШ№ 2, друге – ЗСШ № 85. В Сихівському районі  1-ше місце здобула ЗСШ№ 96, 2-ге – ЗСШ № 90, 3-тє – ЗСШ№  72.

У матчах молодшої вікової підгрупи брали участь три райони міста: Личаківський, Шевченківський та Сихівський. У Личаківському районі переможцями стали відповідно ЗСШ №82, школа інтернат № 2 та ЗСШ№ 24. В Сихівському районі – ЗСШ№ 86, ЗСШ№ 73, ЗСШ№ 90. У Шевченківському районі –  1-ше місце ЗСШ№ 91, 2-ге ЗСШ№ 43, 3-тє ЗСШ№ 100.

Матчі фінального етапу турніру відбуватимуться сьогодні та завтра на стадіонах ЗСШ №98 за адресою вул. Трильовського 12 (на Сихові) та стадіоні КП «Спортресурс» за адресою Кастелівка 8 (бічна вул.Сахарова).

1 червня у День захисту дітей на стадіоні «Сокіл» відбудуться півфінальні матчі, а також фінал та матч за 3-4-те місце. Окрім того, у цей день відбудеться урочисте нагородження переможців, а також футбольний клуб ФК «Львів» проведе 1 червня майстер-клас з переможцями чемпіонату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *