ОСТАННІ НОВИНИ

Заміну аварійного водогону на проспекті Свободи відкладено

Львівський портал

|

Реконструкцію водогону, що проходить через проспект Свободи, відкладено на невизначений термін. Про це сьогодні повідомив директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський.

Нагадаємо, у квітні «Львівводоканал» мав замінити аварійний водогін, який проходить від Оперного театру і закінчується біля готелю «Жорж». Вартість реконструкції цього водогону становить 2,5 млн грн. Замовником робіт є УКБ Львівської міської ради.

«Заміна водогону відкладена на невизначений термін, бо місто досі не визначилося з підрядником робіт. Хоча роботи потрібно провести терміново, бо вже спочатку цього року, на водогоні сталося 11 аварійних ситуацій», – каже Мирослав Заплатинський. 

За словами М. Заплатинського, ремонтувати водогін планують ділянками – спочатку від вул. Городоцької до Січових Стрільців, далі до Дорошенка і від Дорошенка до кінця проспекту.

Крім того, як розповів директор «Львівводоканалу» водогони планують замінити ще на вулицях  Хмельницького, В. Великого, Мазепи. Загалом у місті планують замінити понад 20 км аварійних водопроводів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *