ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом одного дня на Львівщині втопилося троє людей

Львівський портал

|

25-го травня сталася трагедія у с. Криве Радехівського району. Двоє братів 2001-го та 2004-го років народження близько сьомої години вечора пішли порибалити на місцевому ставку. Коли о дев’ятій годині батьки прийшли на ставок, аби забрати дітей до дому, на березі виявили лише речі хлопчиків. За деякий час неподалік цього місця з-під води дістали і тіла маленьких братів. Про це повідомили у прес-службі Головного управління МНС України в Львівській області.

Другий день у місцевому ставку с. Більче Миколаївського району водолази продовжують пошуки тіла 15-річного місцевого мешканця, який ще недільного дня пішов відпочивати на ставок та до дому не повернувся.

Головне управління МНС України в Львівській області наголошує, що погодні умови на території області ще не дозволяють проводити повноцінний безпечний відпочинок на водоймах. Холодна, непрогріта вода у ставках швидко спричиняє судоми і як наслідок – утоплення. «Окремо звертаємося до батьків – не дозволяйте дітям без нагляду дорослих відпочивати поблизу водойм! Поспілкуйтеся із своїми дітьми, поясніть їм небезпеку легковажної поведінки на воді», – наголошують МНСники.

З початку року на водоймах Львівської області виявлено тіла 13 загиблих осіб. 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *