ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорять роль національних форм і символів в архітектурі міст

Львівський портал

|

Презентація «Книги року ` 2008» – монографії проф. Богдана Черкеса «Національна ідентичність в архітектурі міста» відбудеться у середу, 27 травня у актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» ( вул. С. Бандери, 12, II поверх), повідомляють організатори. 

Мета заходу – обговорити та визначити роль національних форм і символів в архітектурі міст при створенні їх генеральних планів та планів забудови, зокрема, при реконструкції та будівництві нових будинків та споруд до Євро-2012. Утвердження національної ідентичності та її пропаганда в європейському співтоваристві засобами архітектури буде обговорюватись під час круглого столу.

Привітати доктора архітектури, професора, директора Інституту архітектури НУ «Львівська політехніка», академіка Української Академії Архітектури і Саксонської Академії мистецтв, професора Віденського та Дармштадтського технічних університетів Богдана Черкеса з відзнакою його книги «Національна ідентичність в архітектурі міста» переможцем у рейтингу «Книга року`2008» прийдуть відомі українські та зарубіжні науковці, громадські та культурні діячі.

Розпочнеться захід об 11 годині, реєстрація з 10 години. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *