ОСТАННІ НОВИНИ

У Городку БЮТівці виступають проти невмотивованого встановлення дорожніх знаків

Львівський портал

|

Фракція БЮТ Городоцької міської ради виступає проти невмотивованого встановлення дорожніх знаків «В’їзд заборонено» у місті Городку. Із відповідним зверненням до голови Городоцької міської ради І. Сагана звернувся керівник фракції БЮТ І. Комнатний. Про це повідомляє прес-служба Блоку Юлії Тимошенко у Львівській області.

Як йдеться у повідомленні, БЮТівці вимагають у міського голови з’ясувати законність та доцільність встановлення відповідних знаків при в’їзді на автобусну станцію Городка, біля під’їзду до відділення терапії Центральної районної лікарні та інших місцях. На думку авторів звернення, знаки «В’їзд заборонено» у таких місцях є непотрібними, радше навпаки – вони створюють аварійну ситуацію. Фракція вимагає вжити усіх заходів стосовно їх усунення.

Окремим пунктом звернення БЮТівці вимагають виконавчі органи міста прозвітувати про доцільність роботи автостоянки на Майдані Гайдамаків, а також створити комісію, до якої б увійшли депутати та члени міськвиконкому, для вивчення ситуації з розташування та роботи у місті стоянок під таксі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *