ОСТАННІ НОВИНИ

Власників приватних будинків закликають дотримуватись правил благоустрою

Львівський портал

|

КП «Адміністративно-технічне управління» закликає власників приватних будинків на території міста дотримуватись правил благоустрою щодо утримання своїх присадибних ділянок. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Зараз «Адміністративно-технічне управління» разом з районними адміністраціями проводить обстеження стану благоустрою мікрорайонів малоповерхової житлової забудови з присадибними ділянками.

Власникам територій, на яких буде виявлено невідповідність правилам благоустрою, надсилатимуть звернення з пропозиціями навести лад на своїй присадибній ділянці. Якщо ж власники не реагуватимуть на ці звернення, то до них можуть бути вжиті заходи адміністративного впливу.

Відповідно до ЗУ «Про благоустрій населених пунктів», правила благоустрою є обов`язковими для виконання на всій території міста Львова. Дотримання порядку на своїй присадибній ділянці є обов`язком власника перед містом та іншими мешканцями. Важливо, щоб громадяни розуміли, що їх приватна власність є складовою частиною міста та впливає на його зовнішній вигляд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *