ОСТАННІ НОВИНИ

Якщо дають на халяву, треба брати - Садовий

Львівський портал

|

Депутати Львівської міської ради на сьогоднішній сесії надали згоду на прийняття у власність територіальної громади міста Львова об’єкта «Художнє освітлення телевізійної вежі міста Львова». За це проголосувало 60 обранців.

Відповідно до прийнятої ухвали, депутати надали згоду на безоплатне прийняття у власність територіальної громади Львова від ВАТ «Львівобленерго» об’єкта «Художнє освітлення телевізійної вежі м. Львова» залишковою балансовою вартістю 191,117 тис. грн. Цей об’єкт буде переданий на баланс ЛКП «Львівсвітло».                  
Депутати доволі швидко погодили це питання, не вдаючись до широких обговорень. Можливо, їх спонукав заклик міського голови Львова Андрія Садового, котрий заявив: «Якщо дають на халяву, треба брати». Водночас мер уточнив у скільки обходитиметься місту утримання нового придбання. За його словами, при щоденному освітленні вежі необхідно 30 тисяч гривень щомісяця.
«Але ми будемо освітлювати вежу виключно на свята. Наприклад, на День міста, День прапора, дні народження Стецьківа, Гудими і Мужилівського. А на мій день народження не будемо, я скромний», – зізнався мер Андрій Садовий.
 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *