ОСТАННІ НОВИНИ

Про роботу волонтерів у мерії можна дізнатися в Інтернеті

Львівський портал

|

 Всі можуть побачити проекти, які реалізують студенти у міській раді, повідомляє прес-служба міської ради. Аби кожен міг знати, чим конкретно займаються волонтери у мерії, на офіційному сайті вивісили всі проекти, які розробляють студенти, їхню мету та учасників.

На сайті www.city-adm.lviv.ua , в рубриці «Стажування в міській раді» є посилання «Проекти, які реалізують студенти у міській раді». Перейшовши по посиланню можна ознайомитися з усіма проектами, метою та учасниками. Таким чином, кожен хто надумає пройти стажування чи стати волонтером в мерії зможете переконатися, що тут займаються насправді корисною роботою, яка приносить задоволення, й водночас, хороший досвід.

 «Ми хочемо, щоб кожен міг знати, що роблять студенти у мерії. Їхня робота повинна висвітлюватися, саме тому ми виставили всю інформацію про проекти студентів на офіційному сайті мерії. Тож всі можуть переконатися, що студенти не просто просиджують у нас штани, а займаються реальною роботою. Також це буде черговим доказом для майбутнього роботодавця. Кожен може переконатися у користі проектів, які розробляють студенти в мерії, й долучитися до них», – розповіла заступник начальника відділу кадрів Галина Бордун.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *