ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській міськраді вивчають внутрішню роботу управлінь

Львівський портал

|

У Львівській міській раді продовжують роботу над запровадженням системи управління якістю ISO 9001:2008. Як передає прес-служба Львівської міської ради, зараз триває робота над збором інформації про процедури, які здійснюють управління міської ради. Основне завдання цього етапу роботи – це аналіз процедур з метою їх спрощення та підвищення прозорості.

Як повідомив координатор проекту Володимир Шнайдер, також  наприкінці травня Львівська міська рада  отримає звіт  за підсумками проведення внутрішнього аудиту в управліннях  міської ради від консультанта проекту запровадження  ISO 9001:2008. "Саме завдяки звіту та отриманій інформації про роботу управлінь ми зможемо визначити ключові процеси, які здійснює міська рада та продовжити роботу над покращенням якості послуг, які надаються мешканцям міста.

Слід зазначити, що етап збору та аналізу інформації є надзвичайно важливим, оскільки саме він формує ту основу, яка виступатиме джерелом усіх змін для покращення роботи Львівської міської ради", – зазначив Володимир Шнайдер.

Нагадаємо, проект запровадження системи управління якістю ISO 9001:2008 реалізовує управління внутрішньої політики Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *