ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські діти їдуть на відпочинок у Крим

Львівський портал

|

Станом на 20 травня за кошти управління у справах сім`ї, молоді ЛОДА від Львова в МДЦ «Артек» та ДП «УДЦ «Молода Гвардія» поїхало 15 дітей пільгових категорій, повідомляє прес-служба міської ради.

     З них на першу тематично-цільову зміну в «Артек» поїхало 2 дитини (дитина-сирота – бюджетна путівка та дитина з багатодітної сім`ї – 20% вартості путівки). На третю тематично-цільову зміну туди поїхали 4 дитини (1 дитина-інвалід – бюджетна путівка, 2 дитини-сироти –  20% вартості путівки та 1 дитина працівника органів внутрішніх справ, який загинув при виконанні службових  обов`язків – 20% вартості путівки), а на четверту зміну – 6 дітей (2 дитини-сироти, 1 дитина-інвалід, 2 дитини позбавлені батьківського піклування та 1 обдарована дитина).

     В  ДП «УДЦ « Молода гвардія» на другу тематично-цільову зміну відправлено двох дітей з малозабезпечених багатодітних сімей (бюджетні путівки) та на третю зміну –  дитину-сироту (бюджетна путівка).

Водночас в управлінні молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради відповідно до кількості виділених путівок для Львівської області Міністерством України у справах сім`ї, молоді та спорту та квоти м. Львова від управління у справах сім`ї, молоді ЛОДА проводиться підбір дітей пільгових категорій на ІV тематично-цільову зміну у МДЦ «Артек», що триватиме з 8 до 28 травня.

Згідно з «Положенням про порядок підбору та направленням в МДЦ « Артек» на 2009 рік» на оздоровлення мають право діти віком від 9 до 16 років  таких пільгових категорій:

діти-сироти;

діти, позбавлені батьківського піклування;

діти-інваліди;

діти  з багатодітних  сімей;

діти з особливими потребами;

діти, які перебувають на диспансерному обліку;

діти працівників правоохоронних органів, військовослужбовців та журналістів, які загинули під час виконання службових обов`язків;

талановитих та обдарованих дітей (призерів Всеукраїнських змагань), відмінників навчання.

На V тематично-цільову зміну у МДЦ «Артек (31 травня – 20 червня) на Львів виділено 3 путівки 30% вартості – 1816, 00 грн (для дітей, які користуються пільгами при проїзді в залізничному транспорті, – 1580, 00 грн).

Заявки на оздоровлення та відповідні документи дітей пільгових категорій ще можна подавати  до 26  травня  у каб. 519, за тел. 2975- 871 – Полихата Ліна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *