ОСТАННІ НОВИНИ

Перемогу «Шахтаря» у центрі Львова святкували майже 5 тисяч осіб

Львівський портал

|

Майже п`ять тисяч львів`ян зібралися вчора увечері на площі Ринок, щоби уболівати за донецький «Шахтар», який у фіналі Кубка УЄФА змагався з німецьким «Вердером».

Для найпалкіших уболівальників міська рада підготувала спеціальну фан-зону, робота якої була побудована у відповідності до вимог УЄФА, що будуть застосовані під час Євро-2012.

Львів`яни надивовижу щиро вболівали за «Шахтар». Скандування та оплески не припинялися ні на хвилину, а ревище після забитих голів будило зі сну не лише мирних жителів площі Ринок, а й включало автомобільні сигналізації.

Фани регулярно скандували «Шахтар – чемпіон!» та «Україна!», «Слава Україні!»

Незважаючи на величезне число випитого пива, інцидентів практично не було. Лише на останніх хвилинах доданого часу на відкритому майданчику ближче до старого ЦУМу між кількома молодиками виникла сварка і короткочасна бійка, яку тут же припинили правоохоронці.

Після вручення донецькій команді Кубка УЄФА сотні молодих людей вилилися на центральні вулиці Львова, скандуючи «Шахтар – чемпіон!» та «Україна!». Їм у відповідь звучали клаксони автомобілів, що рухалися центром міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *