ОСТАННІ НОВИНИ

Андерайтером випуску муніципальних облігацій стала компанія «Декра»

Львівський портал

|

Міська влада підписала угоду  з фінансовою компанією «Декра» проте, що саме ця компанія стане андерайтером випуску муніципальних облігацій серії С на суму 300 млн грн.. Про це сьогодні повідомив на прес-конференції міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, вже з кінця травня бажаючі зможуть придбати ці облігації.

Водночас міський голова не зміг відповісти, яким чином було обрано андерайтера і чи для цього проводили конкурс.

Міська рада ухвалила рішення про випуск облігацій муніципальної позики на 300 млн грн. під 20% річних на 5 років. Ці кошти планують використати на спорудження стадіону у Львові.

Як зазначено на офіційному сайті, фінансова компанія "Декра" зареєстрована 1997 року в м. Івано-Франківську. Має ліцензію Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів, а саме: діяльності з випуску та обігу цінних паперів, здійснення депозитарної діяльності зберігача цінних паперів; а також  ліцензію на здійснення торгівлі цінними паперами, діяльності з управління цінними паперами. Компанія є членом Української асоціації Інвестиційного Бізнесу (УАІБ) з 02 квітня 1998 року.  Статутний капітал компанії становить понад 114  млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *