ОСТАННІ НОВИНИ

Банкіри проведуть для львівських підприємців безкоштовний семінар

Львівський портал

|

В умовах економічної кризи Львів намагається підтримати діяльність малого та середнього бізнесу у місті. Так, міськрада залучає досвід банків для вирішення проблемних питань бізнесу. Зокрема банківські працівники детальніше ознайомлять представників бізнесу з банківськими продуктами та навчать правильно ними користуватися. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив виконавчий директор «Кредобанку» Ігор Гавриляк.

За його словами, 28 травня у приміщенні Львівської міськради спеціалісти з «Кредобанку» проведуть для підприємців безкоштовний семінар на тему «Банківські продукти для малого та середнього бізнесу в умовах економічної кризи». Ігор Гаврилюк розповів, що на семінарі підприємцям нададуть інформацію про усі існуючі банківські продукти, які допоможуть їм знайти вихід зі складної фінансової ситуації. «Ми їх ознайомимо з такою продукцією як депозитні продукти на короткі терміни, акредитиви та гарантії, реструктуризаційні кредити, спеціалізовані тарифні пакети, систему «клієнт-Інтернет-банк» та карткові продукти», – сказав Гавриляк.

«Наш банк має більше як 90% клієнтів саме середнього та малого бізнесу. Є багато банківських продукцій, які є дешевші для підприємців, але вони не звертають на них уваги. Це, до прикладу, гарантії та акредитиви, картковий та електронний продукти», – додав Ігор Гавриляк.

Водночас заступник директора департаменту малого бізнесу та мікропідприємств «Кредобанку» В’ячеслав Кокошко зауважив, що на сьогодні банк акцентує увагу на сучасний електронний продукт, який дозволяє зекономити витрати з боку банку та підприємства.

«Ми маємо Інтернет-банк «Айфобс», який дозволяє бізнесмену зі свого комп’ютера з будь-якої точки, де він знаходиться, контролювати свій рахунок через Інтернет та слідкувати за його динамікою. Це економічно дешево та просто. Крім контролю за своїм рахунком, клієнт може побачити внутрішні резерви, побачити, де саме він може ще підзаробити, тощо».

Наостанок банкіри повідомили, що їхній банк отримав від інвестора мільярд гривень і вже у червні вони мають наміри провести акцію кредитування. «Звичайно, що вимоги до підприємців будуть жорсткішими, ніж до кризи. Наразі ми до цього готуємося, детальніше про акцію будемо повідомляти пізніше. Але вже на цьому семінарі ми поінформуємо бізнесменів про цей захід», – розповів Ігор Гавриляк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *