ОСТАННІ НОВИНИ

Проти колишнього власника «Інтермаркету» Романа Шлапака можуть порушити кримінальну справу

Львівський портал

|

Проти колишнього власника «Інтермаркету» Романа Шлапака можуть порушити кримінальну справу за шахрайство або привласнення коштів. Про це заявив голова Асоціації виробників і постачальників (АВІП) Володимир Яворський після зустрічі з начальником ГУ МВСУ у Львівській області Василем Пісним, повідомляє прес-секретар АВІПУ Леся Гнатик.

За словами В.Яворського, головний міліціонер області дав доручення УБОЗУ розібратися в ситуації, що склалася навколо «Інтермаркету». Представникам АВІПУ запропонували написати заяву, на підставі котрої можна буде порушити кримінальну справу.

Натомість переговори постачальників з «Євротеком» (новий власник мережі супермаркетів) зайшли в глухий кут. Камінь спотикання – умови повернення боргів. Постачальники наполягають на тому, щоб з ними 100% розрахувалися, натомість генеральний директор «Євротеку» Михайло Весельський наполягає на поверненні лише 75% боргів. Замість 50% авансового платежу, «Євротек» готовий повернути лише 35%. Постачальникам і надалі пропонують забути про частину коштів, а саме 25% боргів. Окрім того, повертати кошти пропонують далеко не всім.

Через висунуті умови «Євротеку» представники Асоціації вирішили переговори призупинити на тиждень для подальшого вивчення ситуації. Натомість постачальники проводять переговори з іншим оператором ритейлінгу – Фоззі Груп. Компанія, що володіє мережею супермаркетів «Сільпо», «Фора» та інші заявила, що готова виступити в санації підприємства та 100% розрахуватися з постачальниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *