У Львові відбувся фестиваль «Міліцейські зорі 2009»

Львівський портал

|

У Львові пройшов Регіональний етап Всеукраїнського фестивалю творчості колективів художньої самодіяльності територіальних органів і підрозділів внутрішніх справ України „Міліцейські зорі 2009”, повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Впродовж двох днів, 15-16 травня, колективи з Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської та Волинської областей радували львів’ян та гостей міста своїми виступами. До складу журі увійшли представники МВС від кожної області-учасника, а також представники культури, зокрема народний артист України Павло Дворський, та режисер-постановник міжнародного телевізійного фестивалю „Горицвіт” Людмила Кобак-Коротеєва.

Після двох днів змагань переможців було визначено. Третє місце розділили між собою Закарпатська та Тернопільська області, друге місце посіла Львівщина. Золотих призерів фестивалю також було двоє – Івано-Франківська область та Волинь. Саме вони представлятимуть західний регіон на фіналі конкурсу в Києві.

І незважаючи на те, що Львівська область не першого місця у регіональному етапі „Міліцейських зорь”, ми стали переможцями у дев’яти номінаціях, таких як „золотий голос фестивалю”, „кращий квартет”, „нагорода за артистизм” тощо.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *