ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк «оцінив» антикризові заходи уряду

Львівський портал

|

Народний депутат України, лідер ВГО «Фронт змін» Арсеній Яценюк, перебуваючи у Львові, прокоментував антикризові заходи уряду. «Можна оцінити тільки те, що є. А те, чого немає – воно немає й оцінки», – наголосив він під час брифінгу.

За його словами, зараз уже запізно приймати будь-які антикризові заходи. Адже антикризові заходи були актуальними у вересні-жовтні минулого року, коли криза тільки починалася.

«Антикризові заходи спрямовуються на одне – на упередження кризи або максимальне подолання її наслідків. Коли криза у повному розпалі, і коли світ перейшов до нової стадії – до стадії розвитку, то для України потрібні вже не антикризові заходи. Повинен бути тактичний план відновлення економіки. Тому антикризові заходи – це вже минуле. Це вже відбулося. Зараз важливо, щоб ми усвідомили, що потрібно розвиватися і саме план розвитку – це той наступний етап, який повинен внести уряд», – наголосив Арсеній Яценюк.  

У той же час він зазначив, що українська економіка самостійно справляється зі своїми бідами, а приватний сектор самостійно переорієнтувався і самостійно починає зменшувати наслідки цієї кризи. «Парадоксально, але дивна в Україні ситуація – чим менше влада втручається в економічні процеси, тим краще вони розвиваються. І навпаки», – зазначив Арсеній Яценюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *