ОСТАННІ НОВИНИ

У червні Львів проведе Чемпіонат Заходу з перукарського мистецтва, візажу та нігтьової естетики

Львівський портал

|

10-12 червня у Львові відбудеться відбірковий тур Чемпіонату України – Чемпіонат Заходу «Світ краси-2009». Чемпіонат проходитиме у виставковому центрі «Лемберг». Про це сьогодні під час брифінгу повідомив голова Спілки перукарів України Олексій Антонюк.

Чемпіонат Заходу організовує Львівська міська рада, Спілка перукарів Львівщини та спілка перукарів України. Призовий фонд Чемпіонату складає 12 тис дол. На переможців чекають цінні призи, медалі та дипломи. Призи у вигляді цінних подарунків, сертифікатів на придбання продукції розподілять між переможцями в залежності від складності номінацій і зайнятого призового місця.

Загалом змагання пройдуть в номінаціях: з перукарського мистецтва, з нігтьової естетики та з макіяжу. Як розповів Олексій Антонюк, традиційно номінації проходитимуть і за міжнародними правилами – чоловічі роботи,  жіночі роботи на довге та коротке волосся. Водночас голова спілки перукарів Львівщини Леся Коцур зауважила, що всього на Чемпіонаті буде представлено 17 номінацій. «Крім того, у конкурсі будуть зовсім нові номінації, які проходитимуть лише у Львові, це – фольк-стиль та випускні зачіски», – сказала Леся Коцур.

Очкується, що на конкурс приїде близько 200 перукарів з Дніпропетровська, Харкова, Одеси, Іллічівська, Тернополя та інших міст України.

Під час Чемпіонату також будуть проведені майстер-класи, авторські програми для перукарів, спеціалізовані семінари для майстрів візажу та нігтьової естетики.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *