ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» замінює найбільш аварійні тепломережі

Львівський портал

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить планові ремонтні роботи з заміни квартальної тепломережі на вул. Науковій,10 та 10а у Франківському районі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Під час ремонтних робіт буде замінено близько 60 м. тепломережі опалення і гарячого водопостачання на попередньо ізольовані труби. Це дозволить ліквідувати тепловтрати на даному відрізку мережі та якісно подавати теплоносій мешканцям даних будинків.

Роботи планують завершити до 1 червня 2009 року.

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», на сьогодні 20% тепломереж потребують заміни, бо вже відпрацювали свій термін експлуатації та мають високий відсоток зносу, що спричинює тепловтрати.

Оскільки ремонтні роботи з заміни тепломереж проводяться за кошт підприємства, то першочергово заміна відбувається на найбільш критичних відрізках. 1 метр попередньо ізольованої труби коштує 300 грн.

На сьогодні підприємство проводить ремонтні роботи з заміни тепломережі на вул. Варшавській,64-56, Шафарика,14, 4, Медової Печери,54, Енергетичній, 15-19, Антоненка-Давидовича,3а, Сихівській,7-9 та пр. Червоної Калини, 102-10.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *