ОСТАННІ НОВИНИ

Дві особи постраждало в результаті ДТП на залізничному перегоні Тухля-Гребенів

Львівський портал

|

Дві особи були госпіталізовані у результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 16 травня  о 12 год. 18 хв. на залізничному перегоні Тухля-Гребенів (1676 км ПК2, парна колія) Львівської залізниці. Про це повідомляє прес-центр ДТГО «Львівська залізниця».

Нагадаємо, водій автомобіля «Деу Ланос» ВС 4573, проігнорувавши заборонні сигнали звукової та світлофорної сигналізації (знак 2.2 STOP), виїхав на залізничний переїзд і був збитий електропоїздом №6190, зі сполученням Львів-Лавочне. Як наслідок – водій авто та його пасажирка опинилися на лікарняних ліжках.

Встановлено, що у момент ДТП переїзна автоматична світлофорна та звукова сигналізація працювали справно, проте, водій на неї усе ж не зважив. Через зіткнення затримка поїзда склала 20 хв. Вини залізниці у дорожньо-транспортній пригоді немає.

Львівська залізниця вкотре звертається до водіїв із закликом бути обачними на автошляхах і на їх перетині із залізничним полотном. Переїзди є місцями підвищеної небезпеки і дуже часто саме на них безвідповідальність водіїв стає причиною травмувань і загибелі людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *