ОСТАННІ НОВИНИ

Кріль та Білозір просять львівську владу зберегти Львівську дитячу залізницю

Львівський портал

|

Народні депутати України Ігор Кріль та Оксана Білозір просять владу Львівщини вжити усіх потрібних заходів і не допустити закриття Львівської дитячої залізниці. Про це ідеться у депутатському запиті на ім’я голови Львівської облдержадміністрації Миколи Кметя, Львівського міського голови Андрія Садового та начальника Львівської залізниці Михайла Мостового.

Як інформує прес-служба «Єдиного центру», депутати пропонують львівським керівникам розібратися у ситуації, що може призвести до припинення діяльності залізниці (у зв’язку з проблемою оренди приміщення) та об’єднавши зусилля, вжити заходів щодо її збереження та подальшого функціонування.

Дитяча залізниця у Стрийському парку, заснована 1951 року, пояснюють депутати – унікальний заклад, у якому діти можуть навчатися й оволодівати професіями залізничного транспорту, відпочивати, їздити на екскурсії тощо. Вони звертають увагу на те, що сьогодні Львівська дитяча залізниця є одним із улюблених місць відпочинку як для дітей, так і для дорослих. Тут проводиться виховна та освітня діяльність для дітей віком від 12 до 16 років. Чимало з них, хто проходить практику на дитячій залізниці, мріють у майбутньому працювати на справжній залізниці.

Депутатський запит Ігоря Кріля та Оксани Білозір було підготовлено після звернення юних залізничників та їхніх батьків із проханням захистити об’єкт.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *