ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській міськраді знають, що запропонувати «Хілтону»

Львівський портал

|

У Львівській мерії чекають, коли представники всесвітньо відомої готельної мережі «Хілтон» втомляться шукати земельну ділянку під п`ятизірковий готель на вторинному ринку й звернуться по допомогу у міськраду. Як повідомив сьогодні під час брифінгу заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Ігор Гуменчук, представники «Хілтону» встигли вже переглянути 24 ділянки, однак жодною з них вони не залишилися задоволеними.

За словами чиновника, до їх уваги представляли й ділянку на вул. Федорова, однак наразі вона також не зацікавила готельєрів.

«Гадаю, на вторинному ринку вони не знайдуть необхідної ділянки, адже під їхні вимоги вторинний ринок не зможе надати гідної пропозиції. Вимоги «Хілтон» є доволі високими. Для п`ятизіркового готелю має бути забезпечено відповідну інфраструктуру, має бути місце для розміщення басейну, відпочинкового комплексу й ще багато іншого. То ж вони звернуться ще до нас», – зазначив І.Гуменчук.

За його словами, представники «Хілтону» мають намір збудувати готель у центрі міста, або неподалік від центральної частини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *