ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці затримали двох хуліганів, які били вікна у потягах

Львівський портал

|

Лише протягом кількох останніх днів працівники правоохоронних органів знайшли та притягнули до відповідальності двох осіб, які вчинили протиправні дії. Львівські залізничники та пасажири надзвичайно вдячні правоохоронцям, адже покараний порушник не лише має шанс виправити свою поведінку, але й усвідомити, що його небезпечні «забавки» могли коштувати людям життя. Про це повідомляє прес-центр Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

Так, без належного покарання навряд чи відчув би провину за свої дії неповнолітній, який 1 квітня 2009 року розбив вікно пасажирського потяга №659 сполученням Київ-Львів, чим спровокував загрозу пасажирам. Адміністративний протокол та передбачене законодавством покарання стане для хлопця наукою та, сподіваються залізничники, убезпечить його у майбутньому від необдуманих дій.

А вже 1 травня 2009 року полетіли шибки у тепловозі відбудовчого потяга у Чернівцях. Правоохоронці зреагували достойно і знайшли хулігана, який теж понесе покарання за 110 статтею. 

Усвідомлюючи усі ризики та небезпеку, яка виникає у разі вчинення подібних хуліганських дій, залізничники висловлюють щиру подяку працівникам правоохоронних органів, які оперативними діями перешкоджають порушникам та відповідно до чинного законодавства працюють над покращенням загальної ситуації у цьому напрямку. 

Залізничники закликають громадян завжди дотримуватися правил перебування на об’єктах залізничного транспорту, бути розсудливими та обачними, не залишатися байдужими до випадків хуліганських дій, котрі призводять як до пошкодження матеріальних цінностей, так і до зростання рівня небезпеки для людей. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *