ОСТАННІ НОВИНИ

Секретар Синоду Єпископів Римо-Католицької церкви сьогодні прилетить до Львова

Львівський портал

|

Сьогодні, 18 травня, до Львова прилітає секретар Синоду Єпископів Римо-Католицької церкви архиєпископ Никола Етерович. Архиєпископ Никола Етерович, візьме участь у міжнародній науково-практичній конференції «Слово Боже у житті та місії УГКЦ», повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Україна стала першою країною до якої прибуде Архиєпископ, щоб поділитися досвідом та втілити у життя рішення ХІІ Звичайної Загальної Асамблеї Синоду Єпископів, що проходила у Ватикані 5-26 жовтня 2008 року, тема якої була «Боже Слово в житті та місії Церкви».

Метою конференції в Україні є усвідомлення важливості Святого Писання у місії Церкви у світлі вчення Синоду Єпископів та накреслити план дій і шляхи втілення у життя Біблійного апостоляту в УГКЦ. В рамках візиту запланована презентація книги Архєпископа Николи Етеровича «Дорогами України».

Конференція  відбудеться  19 та 20 травня  у Львівській духовній семінарії  Святого Духа, що на вул. Хуторівка, 35. Організаторами конференції є Патріарша катехитична комісія УГКЦ та Катехитично-педагогічний інститут УКУ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *