ОСТАННІ НОВИНИ

Збитки від пожежі в меблевому салоні становлять 300 тисяч грн

Львівський портал

|

Збитки від учорашньої пожежі в меблевому салоні становлять 300 тисяч гривень, повідомляє прес-центр головного управління МНС у Львівській області.

Вогнем знищено дах на площі 60 м. кв., одяг, оздоблення, меблі, пошкоджено дах на площі 100 м.кв.

За даними прес-центру, причина пожежі поки не встановлена, експерти працюють. Наразі відомо лише, що займання виникло у підсобному приміщенні одного з магазинів, і лише згодом перекинулося на горищні приміщення над меблевим салоном.

Також прес-центр уточнив, що будівля меблевого салону не належить ТзОВ “Краківський ринок”, а є власністю чотирьох приватних осіб.

Під час гасіння пожежі врятовано 8 будівель та майно на суму 20 000 000 грн.

Під час гасіння пожежі один з пожежних гідрантів, розташованих навпроти пологового будинку по вул. Рапопорта виявився заблокованим припаркованим автомобілем. Аби скористатися цим пристроєм для забору води з міського водогону, вогнеборцям довелося вручну підняти припарковане авто та переставити його убік.

Окрім цього, ГУ МНС спростовує чутки про те, що пожежа загрожувала житловим будівлям, які прилягали до торгового павільйону – житлові будівлі від місця пожежі знаходяться на відстані щонайменше 80 метрів та загрози перекидання полум’я на них не було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *