ОСТАННІ НОВИНИ

У приватних будинках Буського району виявили 10 саморобних «жучків» замість запобіжників

Львівський портал

|

Минулого тижня працівники групи по роботі з побутовими споживачами Буського РЕМ ВАТ “Львівобленерго” та головного управління МНС Львівської області, а також представники органів внутрішніх справ і місцевої влади провели рейд з метою попередження виникнення пожеж у селах Новий Милятин та Ріпнів Буського району. Про це повідомляє прес-служба відділ корпоративних зв’язків ВАТ «Львівобленерго». 

Було сформовано три групи, кожна з яких оглянула стан електромережі, електролічильників, пічного опалення в будинках та провели роз’яснювальну роботу з мешканцями сіл щодо запобігання виникненню пожеж. Особливу увагу було приділено будинкам, в яких живуть багатодітні, малозабезпечені та одинокі люди, адже саме ці категорії населення здебільшого недотримуються правил пожежної та електробезпеки. Всього було оглянуто 32 будинки. 

Серед порушень, які були виявлені під час профілактичного рейду, встановлення мешканцями саморобних „жучків” (запобіжники з некаліброваними плавкими ставками), що стають причиною пожежі. Було виявлено 10 „жучків”, які відразу ж були замінені на запобіжники, що відповідають нормативним документам.

Проведення таких спільних заходів дає змогу запобігти виникненню пожеж та ще раз нагадати мешканцям правила пожежної й електробезпеки для охорони найціннішого — життя та здоров’я людей. В 2009 році вже проведені профілактичні рейди в Пустомитівському, Дрогобицькому, Городоцькому та Яворівському районах. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *