ОСТАННІ НОВИНИ

250 львівських курсантів завершують тренування на базі Міжнародного центру миротворчості і безпеки

Львівський портал

|

На базі Міжнародного центру миротворчості і безпеки Яворівського загальновійськового полігону, що на Львівщині, завершується польовий вихід курсантів Львівського інституту Сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного Національного університету “Львівська політехніка”. До двотижневого заходу залучили 250 курсантів різних курсів факультету бойового застосування військ і факультету ракетних військ і артилерії. Про це повідомляє управління прес-служби Міністерства оборони України.

Протягом першого тижня занять на полігоні, курсанти-піхотинці, танкісти, розвідники та десантники виконали вправи зі стрільби з пістолету Макарова, автомату Калашникова та ручного протитанкового гранатомету, а також, стрільби та водіння з бойових машин піхоти. Крім того, в них відбулися заняття з радіаційного, хімічного і біологічного захисту, тактичної, спеціальної та інженерної підготовки. 

Курсанти-розвідники та десантники виконали по три стрибки з парашутом з висоти 600 метрів з вертольота Мі-8. Варто відзначити, що цього року курсанти 2-го курсу спеціальності “Управління діями підрозділів бойового забезпечення військ” виконали стрибки з парашутом вперше. У попередні роки практичне виконання вправи розпочиналося тільки з 3-го курсу навчання. 

У курсантів-випускників факультету ракетних військ і артилерії, які сьогодні завершують польовий вихід, також відбулися теоретичні і практичні заняття. Зокрема, вони виконали вправу показової стрільби з системи залпового вогню “Град”. 

Цей польовий вихід став для майбутніх артилеристів генеральною репетицією перед випуском з навчального закладу. Вже незабаром випускники бойових спеціальностей Львівського інституту Сухопутних військ продемонструють свої знання перед членами Державної екзаменаційної комісії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *