ОСТАННІ НОВИНИ

У понеділок презентують проекти розбудови аеропорту «Львів»

Львівський портал

|

Презентація проектів розбудови ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» за участю міністра транспорту і зв’язку України Йосипа Вінського відбудеться 18 травня 2009 року у Львові. Для участі у заході також запрошено вітчизняні та іноземні компанії. Презентація відбудеться у Палаці культури Львівської залізниці (будинок РОКС), вул. Федьковича, 54, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Згідно із попередньою програмою проведення презентації, о 10 годиниі із вітальним словом перед присутніми виступлять міністр транспорту і зв’язку України Йосип Вінський, а опісля цього – голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть, міський голова Львова Андрій Садовий та гендиректор ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» Олександр Загрева.

О 10.35 має розпочатись презентація проекту з будівництва аеровокзалу та його приаеродромної території, будуть обговорені інвестиційні умови реалізації проекту. З доповіддю на зазначені теми виступить директор Львівського офісу ПП «Тебодін – Україна» Олег Петровський.

Об 11.40 розпочнеться презентація проекту аеродрому у Львові. Презентацію проводитиме директор ДПТ НДІ ЦА «Украеропроект» Віктор Бойко. Після цього щодо даного питання виступить також начальник Львівської залізниці Михайло Мостовий.

О 12.15 розпочнеться обговорення презентаційних матеріалів у форматі «круглий стіл». Після цього – від’їзд до аеропорту та екскурсія по його території.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *