ОСТАННІ НОВИНИ

Президент Австрії відвідає Львівщину на початку липня

Львівський портал

|

Зустріч заступника голови Львівської обласної ради Людмили Козак, першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Валерія П’ятака із Надзвичайним та Повноважним послом Австрійської Республіки в України Йозефом-Маркусом Вукетічем відбулася сьогодні. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Насамперед Надзвичайний та Повноважний посол привітав керівництво Львівщини із останнім рішенням УЄФА про перелік українських міст, які прийматимуть «Євро-2012», назвавши це значним успіхом та величезною відповідальністю. При цьому відзначив, що Австрія завжди готова надати допомогу Україні у тім, щоб ця подія стала справжнім святом спорту.

Основну ж увагу під час зустрічі її учасники приділили обговоренню робочого проекту програми візиту до України, і до Львівщини Президента Австрії Хайнца Фішера. Орієнтовно візит відбудеться на початку липня. 

Президент спочатку прилетить до Києва, де матиме офіційні зустрічі із Президентом України Віктором Ющенком, Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко, головою Верховної Ради України Володимиром Литвином. Супроводжуватиме найвищу посадову Австрійської Республіки делегація, у складі якої близько ста осіб – це офіційні особи, бізнесмени, науковці. 

У Києві вони братимуть участь в Австрійсько-українському бізнес-форумі. На другий день, після відвідин Києво-Печерської лаври, делегація прилетить до Львова. Хайнц Фішер висловив бажання здійснити екскурсію Львовом, оглянути експозиції Львівського національного музею, побувати у Львівській бібліотеці імені Василя Стефаника. Під час відвідин Львівщини відбудуться зустрічі австрійських та львівських бізнесменів і науковців.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *