ОСТАННІ НОВИНИ

Вперше в Україні у Львові святкуватимуть День кельнера

Львівський портал

|

21 травня у Львові святкуватимуть загальноміське свято "День кельнера", присвячене офіціантам. Передбачається, що щороку у цей день місто буде вшановувати офіціантів, які мають великий досвід роботи на цій посаді. Також найкращих працівників нагороджуватимуть почесними грамотами від мерії та цінними призами. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив президент Гільдії рестораторів Львова Марк Зархін.

Фішкою Дня кельнера стане традиція, за якою ресторатори-власники закладів будуть працювати у своїх ресторанах офіціантами. 21 травня з 18 до 21 ресторатори вдягнуть форму кельнерів та обслуговуватимуть відвідувачів. Долучитися до акції вже зголосились 30 львівських рестораторів. 

Кожен з власників готує свій сюрприз для гостей закладу: це будуть і безкоштовні частування для постійних клієнтів, і повна відмова від чайових, також незвичайна форма офіціантів, в яку будуть вдягнуті ресторатори. 

За ініціативи Гільдії рестораторів Львова та підтримки Львівської міської ради це свято у Львові планується проводити щороку. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *