ОСТАННІ НОВИНИ

На митниці вилучили два автомобілі, у яких переховували цигарки

Львівський портал

|

Працівники Львівської митниці під час поглибленого митного огляду транспортних засобів у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» вилучили вчора у громадянина України майже 4 тисячі пачок сигарет «LM» та 2 тисячі пачок цієї ж марки – у громадянина Польщі. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

Для незаконного переміщення товару через кордон обоє використовували засоби, що ускладнюють його виявлення. Зокрема, громадянин України приховав сигарети у порожнинах передньої пари робочих коліс напівпричепа та в порожнинах двох запасних коліс вантажного автомобіля «Рено». 

Поляк же заховав цигарки у трьох спеціально виготовлених порожнинах у днищі салону «Міцубіші Паджеро» (у двох тайниках під передніми та в одному під заднім сидіннями, а також у багажному відділенні авто), вкладали цигарки в ці схованки через спеціально вирізані отвори у днищі. 

За обома цими фактами складено протоколи про порушення митних правил. Товар та автомобілі, які використано для приховування, вилучено. Їх загальну вартість оцінено у понад мільйон гривень. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *