ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали контрабандистів, які видавали якісну продукцію за «ширвжиток»

Львівський портал

|

Експерти митниці завершили оцінку товарів, які незаконно намагалися ввезти в Україну. Підозри працівників Держприкордонслужби підтвердилися. Під виглядом „ширвжитку” китайського виробництва у нашу країну ввозили турецькі, індонезійські та індійські одяг та біжутерію, які експортували відомі фірми Німеччини та Чехії. Про це повідомляє відділ з питань взаємодії із змі та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби України.

Про аферу дізналися оперативники Мостиського прикордонного загону. Працівники Держприкордонслужби ініціювали поглиблену перевірку товарів, які ввозили в Україну через пункт пропуску „Шегині вантажним мікроавтобусом "Сітроен" з причепом. Як наслідок, організатори махінації втратили майже 825 тисяч гривень – експерти оцінили контрабандні одяг та біжутерію у понад 730 тисяч гривень, а транспорт, яким їх везли, у більш як 90 тисяч гривень. 

Наразі матеріали правопорушення передали в прокуратуру Львівської області, яка має вирішити питання щодо порушення проти контрабандистів кримінальної справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *