ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця знову судитиметься з міською радою

Львівський портал

|

Львівська залізниця змушена звертатися до суду через необґрунтоване зволікання Львівської міської ради з видачею дозволу на перепрофілювання гуртожитку по вул.Коциловського,23. Про це передає прес-центр Львівської залізниці.

За даними прес-центру, архівні документи 1949 та 1953 років і значний перелік додаткових довідок і документів доводять, що колишній гуртожиток учнів львівської школи залізничників-машиністів був збудований у повоєнний період та закріплений за Львівською залізницею.

Загалом сьогодні мова йде про 453 м² землі у центральній частині Львова (вулиця Коциловського, 23). Уже понад чотири роки гуртожиток є аварійним, у ньому ніхто не проживає. Львівські залізничники вирішили реконструювати непридатну для проживання споруду та облаштувати житловий будинок для працівників магістралі. За словами головного інженера ДТГО «Львівська залізниця» Володимира Кисельова, у будинку вже сьогодні тривають ремонтні роботи.

На засіданні виконавчого комітету міської ради Львова 27 квітня 2009 року, члени виконкому одноголосно проголосували проти надання залізничникам дозволу на перепрофілювання. Об`єктивних причин відмовити у депутатів немає, вважають залізничники, адже надали усі затребувані документи з усіх причетних інстанцій. Це вже четверта відмова з цього приводу, тому залізниця звертатиметься до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *