ОСТАННІ НОВИНИ

Рок-музиканти допомагають міліції в розшуку зниклих дітей

Львівський портал

|

Департамент кримінальної міліції у справах дітей МВС України впроваджує новітні форми взаємодії з громадськістю. Стурбовані проблемою дитячої безпритульності в Україні, зірки шоу-бізнесу – гурти «Dazzle Dreams», «Друга Ріка» та «Lama» за сприяння ДКМСД створили відеокліп на пісню “Hey you!”, який спонукає дитину, що залишила місце проживання, повернутися додому. Про це повідомляє ДГЗ МВС України.

Під час демонстрації кліпу в кадрі з’являються портрети розшукуваних дітей з інформацією про дату та місце їх зникнення.

Ідея цього проекту виникла у лідера групи “Dazzle Dreams” Dimitri (відомий у шоу-бізнесі як Дмитро Ципердюк). Він написав текст і музику до гімну цієї акції – пісні “Hey you!”. Співавтором ідеї став Валерій Харчишин – фронтмен групи «Друга ріка». Він запропонував заспівати її спільно з “Dazzle Dreams” та “Друга Ріка”. Приєднатися до проекту запросили і співачку Lama.

Записувалась пісня у студіях Дмитра Ципердюка «Cocoon production» та «211», якою керує Віталій Телезін – продюсер Lama. Інформацію щодо дітей, які знаходяться у розшуку, надав Департамент кримінальної міліції у справах дітей МВС України. Режисер кліпу – Олександр Образ. Фінансування кліпу здійснював продюсерський центр «Закрита зона».

Найближчим часом кліп “Hey You!” з’явиться в ефірі музичних каналів країни. За словами музикантів, якщо хоч одна дитина, яка зникла, повернеться додому завдяки їх акції, це стане найбільшою нагородою для них.

Нагадаємо, що упродовж чотирьох місяців цього року до органів внутрішніх справ надійшло 1 тис. 776 повідомлень про зникнення дітей, які самовільно залишили місця проживання. Із їх числа упродовж першої доби без заведення оперативно-розшукових справ категорії «Розшук» працівники міліції розшукали 1 тис. 224 дитини. За оперативно-розшуковими справами розшукали ще 629 дітей, враховуючи тих, що зникли у попередні роки. 66 неповнолітніх залишаються нерозшуканими. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *