ОСТАННІ НОВИНИ

УЄФА дозволить проводити Євро-2012 лише Києву та Львову

Львівський портал

|

В УЄФА вирішили, що Євро-2012 пройде в України лише у двох містах, однак для «очищення совісті» дали Києву ще півроку, повідомляє «ТСН».

Журналіст провідного французького видання «L’Equipe» Ерік Шампель, який супроводжував президента УЄФА Мішеля Платіні під час його візитів до України, вказує на те, що Євро-2012 пройде у двох українських містах – Києві та Львові.

«Україна просто не виправдала очікувань УЄФА. Чемпіонат окрім Києва отримає також Львів, з тієї причини, що він знаходиться найближче до Польщі і вболівальникам буде зручно туди добиратися з Польщі», – зазначив Шампель виданню «Dziennik».

На думку Шампеля, президент УЄФА повертався з Києва щоразу у гіршому настрої.

«Платіні був приголомшений тим, що побачив в Україні. Він не вірить, що міста встигнуть з підготовкою. За півроку УЄФА проведе перевірку та зважиться на два українських міста», – вважає Шампель.

Додамо, що у своєму матеріалі за день до початку роботи Виконавчого Комітету УЄФА у Бухаресті Шампель написав, що члени Виконкому затвердять чотири польських та два українських міста господарями Євро-2012.

Однак і після оголошення рішення УЄФА, Ерік Шампель не відмовляється від своїх слів.

Нагадаємо, виконком УЄФА прийняв рішення, згідно якого право проводити матчі отримали чотири польських міста і Київ, а Донецьку, Львову та Харкову необхідно до 30 листопада виконати ряд умов.

Про це повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *