ОСТАННІ НОВИНИ

Музей історії релігії запрошує безкоштовно відвідати низку заходів до Дня музеїв

Львівський портал

|

Львівський музей історії релігії розробив ряд заходів до Міжнародного дня музеїв, які пропонує своїм гостям безкоштовно відвідати 18 травня з 13.30 до 18 години. Про це повідомляють організатори.

Серед запланованих заходів акція «Дорога до музею» – програма дитячого фольклорного колективу «Джерельце», в основі якого давні українські традиції (початок о 13 год. 30 хв).

Окрім цього, реставратори музею демонструватимуть свої професійні навики з консервації та реставрації пам’яток сакрального мистецтва, і при бажанні відвідувачів зможуть законсервувати стару цінну річ. Вони працюватимуть з 14 до 17 години.

У той же час майбутні митці та студенти художніх внз Львова створюватимуть ескіз музейного сувеніру. У конкурсі зможуть взяти участь усі охочі. Комісія відбере найкращі й визначить переможця. Його буде премійовано, а робота отримає своє реальне життя.

Відвідувачі музею також зможуть ознайомитися з програмою та репертуаром музично-просвітницького відділу: звуки органу та труби в поєднанні з чарівним голосом дадуть змогу полинути у музичний світ минулого (початок о 15 годині).

Окрім цього, відвідувачів чекає екскурсія під склепіннями Домініканського монастиря та експозиційними залами (початок о 14 годині). Цікаву археологічну знахідку – водогін XVII століття – презентують музейні працівники у внутрішньому дворику музею.  

Також відбудеться презентація соціального проекту «Місто моє незрадливе», в якому візьмуть участь шанувальники музеїв. А для  ділових людей  працюватиме Клуб «Друзі музею».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *