ОСТАННІ НОВИНИ

До 25 травня на Львівщині перевірять усі гральні заклади

Львівський портал

|

До 25 травня перевірять усі гральні заклади, які функціонують на території Львівської області. Таке розпорядження «Про заходи щодо підвищення рівня безпеки громадян у Львівській області» підписав голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть, йдеться на сайті ЛОДА.

У тексті розпорядження, зокрема, зазначено:

«1. Головному управлінню МНС України у Львівській області, головному управлінню Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області, головному державному санітарному лікарю Львівської області, Державній податковій адміністрації у Львівській області, територіальному управлінню Держгірпромнагляду у Львівській області здійснити до 25 травня 2009 р. перевірки: стану дотримання вимог пожежної безпеки, санітарних норм і правил на об’єктах, в яких розташовані гральні заклади; відповідності встановленим вимогам обладнання, що використовується на об’єктах, в яких розташовані гральні заклади, системи протипожежної автоматики, евакуаційних виходів, дотримання правил і норм використання електричних мереж; наявності відповідних дозволів (ліцензій) на господарську діяльність, дотримання умов її провадження, наявності торгових патентів.

2. Головному управлінню МНС України у Львівській області спільно з відповідними органами місцевого самоврядування: вжити заходів до запобігання розташуванню у житлових будинках, на об’єктах масового перебування громадян, зокрема на підприємствах громадського харчування, у закладах культури, освіти, відпочинку та розваг вибухо- і пожежонебезпечних об’єктів та у разі потреби їх обов’язкового переміщення; посилити роз’яснювальну роботу серед населення з питань пожежної безпеки.

3. Органу ліцензування спільно із спеціально уповноваженим органом провести позапланові перевірки дотримання ліцензіатами Ліцензійних умов з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів.

4. Комісії з питань дотримання ліцензіатами Ліцензійних умов при здійсненні господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів терміново вжити дієвих заходів щодо анулювання ліцензій за результатами проведених перевірок.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників голови облдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *