ОСТАННІ НОВИНИ

Шістьох крадіїв впіймали на крадіжці бетонних стовпців з території військової частини

Львівський портал

|

На Львівщині військовослужбовці затримали шістьох цивільних осіб, які намагалися викрасти бетонні стовпці з території військової частини Повітряних Сил ЗС України, дислокованої у Стрию. Про це повідомляє прес-служба Міністертва оборони України.

Шістьох невідомих помітив добовий наряд під час патрулювання території. Старший лейтенант попередив порушників, що даний об’єкт знаходиться під охороною, а майно належить військовій частині. Однак, зважаючи на явну чисельну перевагу, останні продовжували викопувати бетонні стовпці, демонструючи явно мету їх викрадення.

Не розгубившись, офіцер негайно доповів про випадок проникнення невідомих осіб на територію об’єкту та спробу викрадення військового майна черговому частини та начальнику квартирно-експлуатаційної служби частини.

Терміново на місце події прибув черговий частини у супроводі наряду МВС, які негайно затримали порушників на місці злочину. Затриманих доправили до місцевого відділку міліції, де остаточно буде з’ясовано обставини злочину та ступінь вини причетних до нього.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *