ОСТАННІ НОВИНИ

Постачальники «Інтермаркет» та нові власники мережі сіли за круглий стіл

Львівський портал

|

Обласна адміністрація стала посередником між постачальниками компанії «Інтермаркет» та новими власниками мережі. Як повідомляє Асоціація виробників і постачальників, сьогодні на 11 годину в обласній адміністрації зібралися всі зацікавлені сторони цього конфлікту.

  За попередньою інформацією зі сторони нових власників ТК «Інтермаркет» – компанії «Євротек» на переговори прибудуть дві особи – генеральний директор Михайло Весельський та комерційний директор  Людмила Свистун. На переговори запрошено також колишнього власника «Інтермаркету»  Романа Шлапака, однак жодних підтверджень, що він прибуде немає.

Постачальників представляють на переговорах будуть присутні голова Асоціації виробників і постачальників Володимир Яворський, заступники Володимир Заболотовський та Володимир Іванчин.

Постачальники йдуть на переговори з основними трьома пунктами вимог. Найперше, вони вимагають, щоби компанія «Євротек» припинила дестабілізувати економічну ситуації на Львівщині. Компанія, що віднедавна господарює в ТК «Інтермаркет» відмовлялась протягом усього часу сісти за стіл переговорів  з постачальниками та запропонувати взаємовигідні умови співпраці.

Друга вимога постачальників –  оприлюднити план розвитку ТК «Інтермаркет» та не доводити мережу до банкрутства. Постачальники стурбовані розвитком ситуації в Чернігові, де компанія «Євротек» господарювала в торговій мережі «Союз», що зараз знаходиться на межі банкрутства  і вимагають, щоби подібний розвиток сценарію не повторився у Львові. А тому вимагають, щоби гарантом виконання домовленостей між постачальниками та «Євротеком» виступив голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть.

Третій пункт вимог – протягом місяця часу повернути 100% боргів постачальникам. Лише після досягнення домовленостей по цим трьом позиціям постачальники розглядатимуть питання подальшої співпраці з «Інтермаркетом».

 У разі ж, якщо переговорний процес в черговий раз зайде в «глухий кут» і компанія «Євротек» не змінить своєї позиції, постачальники мають намір продовжити безстрокові акції протесту.

З наступного тижня, кожен автомобіль постачальника ( а це близько 500 автомашин вантажних і легкових) будуть пересуватися по місту з плакатами, що висвітлюють ситуацію навколо «Інтермаркету» та закликами до львів`ян відмовитися від покупок в мережі «Арсен».

Крім того, Асоціація розпочне безстроковий пікет під стінами Львівської міської ради, на який вийдуть 25 тисяч працівників підприємств-постачальників «Інтермаркету».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *