ОСТАННІ НОВИНИ

Силовики України та Польщі перешкоджають контрабанду сигарет залізницею

Львівський портал

|

Українські та польські правоохоронці попередили  факти використання залізничного транспорту для контрабандного ввезення в Республіку Польща з України тютюнових виробів, повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.

Так, наприкінці минулого та на початку цього року зафіксовано п`ять фактів використання рухомого складу Львівської залізниці для незаконного переміщення тютюнових виробів з України в Польщу.

Понад 350 тис. пачок цигарок вилучено правоохоронцями поміж цегли, вугілля та ін. матеріалів, що перевозились у вагонах. Виявлені дві залізничні цистерни до конструкцій яких внесено зміни, які дозволяють перевозити товари з приховуванням від митного контролю. В одному з випадків вилучено партію цигарок на суму понад 620 тис. грн., що стало підставою для порушення управлінням СБУ у Львівській області кримінальної справи за ст. 201 КК України (контрабанда).

Для попередження та виявлення фактів незаконного переміщення товарів  через українсько-польський кордон з використанням залізничного транспорту, планується проведення перевірок окремих прикордонних об`єктів залізниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *