ОСТАННІ НОВИНИ

Минулий рік «Львівська пивоварня» закінчила із збитками в 1,5 млн грн

Львівський портал

|

26 квітня загальні збори акціонерів Відкритого акціонерного товариства «Львівська пивоварня» підвели підсумки роботи заводу 2008 року.  Про це йдеться в повідомленні компанії. Акціонерами зокрема було прийнято рішення покрити збитки товариства за рахунок нерозподілених прибутків товариства попередніх років.  Згідно з результатами минулого року, збиток компанії склав 1,5 млн грн..

Акціонери вирішили покрити суму збитків товариства за 2008 рік за рахунок нерозподілених прибутків товариства минулих років.  

У зв’язку із відсутністю прибутку за результатами господарської діяльності товариства за 2008 рік, прийнято рішення не виплачувати дивіденди акціонерам. 

Як зауважив директор заводу ВАТ «Львівська пивоварня» Олександр Руднєв,  минулий рік був непростим для галузі та бізнесу у цілому. Значні курсові коливання, невдалі для продажів погодні умови та інші фактори відчутно позначились на фінансових результатах підприємствах.

«2009 року «Львівська пивоварня», як один із найкрупніших виробників та роботодавців Львівщини, працюватиме на те, щоб компенсувати втрати, хоча економічна ситуація залишається несприятливою. До того ж, існує ймовірність підвищення акцизу на пиво, що неминуче відчутно вдарить по галузі» – зазначив О.Руднєв. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *