ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть Школу виховників

Львівський портал

|

22-24 травня МГО „Академія української молоді" спільно з Духовно-пасторальним відділом УКУ проводитимуть у Львові вишкіл „Школа виховників".  Про це йдеться в повідомленні від організаторів вишколу.

Захід відбувається за сприяння управління молоді, сім`ї та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради і покликаний сприяти активізації систематичної виховної роботи з дітьми та молоддю у Львові, розвитку неформальної освіти та позашкільної роботи з дітьми при парафіях, школах, громадських організаціях.

До участі у вишколі запрошують студенти, представники молодіжних парафіяльних спільнот, громадських та державних організацій міста Львова та усі ті, які працюють або хочуть навчитися працювати з дітьми та молоддю за виховною програмою „Академії української молоді". Під час вишколу учасники матимуть можливість поділитися своїм досвідом роботи, а також здобути нові знання, вміння та навички, необхідні для ефективної, систематичної виховної, позашкільної праці з дітьми та молоддю.

Програма вишколу включає проведення курсу тренінгів-семінарів та практичних занять щодо методів роботи з дітьми та молоддю та особливостей організації діяльності „світлиць" – осередків для дітей та молоді. У програмі трьохденного вишколу заплановано такі заняття: „Аналіз становища дітей та молоді: потреби та можливості", „Середовище виховання. Виховання та формування особистості", „Цілі виховання. Ідеали. Виховницька модель", „Методи роботи з дітьми" (ігри, вправи; робота з хустиною; організація літніх програм для дітей), Планування роботи з дітьми та молоддю", „Молитвування дітей", „Підтримання дисципліни під час роботи з дітьми"

Для участі у вишколі учасники повинні заповнити анкету-зголошення та до 17 травня 2009р. надіслати її електронною поштою на aum . ukr @ gmail . com

Критерії відбору: вік від 18 років; наявність досвіду діяльності у сфері виховної роботи, неформальної/позашкільної освіти; зацікавленість в організації роботи „світлиці", готовність взяти участь у всій програмі вишколу та в подальшому застосовувати одержані знання, вміння та навички у роботі з дітьми та молоддю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *