ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛНУ імені Франка відбудеться семінар щодо моніторингу навчального процесу

Львівський портал

|

12-13 травня у ЛНУ імені І.Франка пройде науково-практичний семінар «Моніторинг якості навчального процесу та його місце у діяльності студентського самоврядування», що його організовують профком студентів ЛНУ спільно з Центром моніторингу та Студентським урядом університету.  Про це йдеться в повідомленні ЛНУ імені І.Франка.

За словами голови профкому студентів Франкового університету Михайла Мураля, захід передбачає ознайомлення студентського активу вищих навчальних закладів України з досвідом та організацією дослідження громадської думки студентів щодо різноманітних аспектів навчального процесу, насамперед його якості, які нагромаджені протягом шести років у ЛНУ ім. І. Франка.

«Наша мета – поширити ідею створення Центрів моніторингу у вищих навчальних закладах України для того, щоб студентство через громадську думку могло впливати на якість навчального процесу: анонімно оцінювати прочитані лекції, проведені практичні роботи, семінарські заняття, роботу факультетських бібліотек, а також рівень забезпечення соціально-побутових умов. Така практика віддавна має місце в системі європейської чи американської освіти», – зазначив організатор заходу М. Мураль.

Результатом семінару має стати прийняте звернення його учасників до міністра освіти і науки України І. Вакарчука.

До участі в семінарі долучаться представники з 27 українських «вишів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *