ОСТАННІ НОВИНИ

Вибух в будинку у Сокалі стався через витік газу з електробойлера?

Львівський портал

|

Попередня причина вибуху газу у Сокалі – витік газу з електробойлера у ванній кімнаті, повідомив прес-секретар Територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області Микола Гуцуляк.За оцінкою спеціалістів Держгірпромнагляду Львівщини, причиною вибуху міг стати витік газу з електробойлера у ванній кімнаті, накопичення газоповітряної суміші і, таким чином, загазованість у ванній кімнаті та іскра від спрацювання електробойлера. Саме у ванній кімнаті квартири № 9, вбачають інспектори, був епіцентр вибуху.

Від 6-ї ранку на місці події працюють заступник начальника територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області Ігор Терех та начальник Львівської інспекції промислової безпеки і охорони праці у газовому господарстві і хімічній промисловості Мирон Серант, інспектори Держгірпромнагляду Львівщини.

Вибух газоповітряної суміші стався сьогодні пів на четверту ранку на 5-му поверсі житлового будинку № 60, що по вулиці Героїв УПА у Сокалі. на Львівщині, стався вибух газоповітряної суміші.

Найбільших руйнувань зазнала квартира № 9, пошкоджені чотири помешкання і технічний поверх над квартирою номер 9.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *