ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра пройде виставка-продаж робіт людей з особливими потребами

Львівський портал

|

У суботу у Львові проходитиме виставка-продаж робіт людей з особливими потребами, які представляють неурядові організації Львова. про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Метою акції є донесення до свідомості львів`ян, що у Львові живуть люди, які, незважаючи на складні життєві обставини та випробування долі, мають бажання та здатні творити.

До участі у заході зголосилось сім неурядових організацій, які забажали представити львів`янам вироби, виготовлені людьми з особливими потребами: Благодійний фонд «Крила Надії», Громадська організація «Спільнота Ковчег», Навчально-реабілітаційний центр «Джерело», Благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ», Майстерня при згромадженні отців-оріоністів, Благодійний фонд «Контакт», ЛСГО  «Спільнота взаємодопомоги Оселя».

«На виставці будуть представлені вироби з бісеру, глини, ткані вироби, листівки, іграшки, іконки, кольорові свічки, розписаний посуд, декоровані горщики для рослин, підсвічники та ще багато іншого, –  розповіла під час брифінгу начальник управління соціального захисту ЛМР Ольга Лисюк.

Виставка-продаж проходитиме в суботу, 9 травня, з 10:00 до 20:00 год на площі Ринок (східна частина).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *