ОСТАННІ НОВИНИ

Німці хочуть модернізувати українську трубу

Львівський портал

|

Німецькі компанії зацікавлені в участі у тендерах у рамках модернізації української газотранспортної системи. Про це повідомляє прес-служба президента України.

За ініціативою німецької сторони, Уповноважений Президента України з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський прийняв керівництво компанії Concord Power NORDAL GmbH та двох її німецьких партнерів, які спеціалізуються на проектуванні та будівництві газотранспортної інфраструктури.

Б.Соколовський під час зустрічі ознайомив представників німецьких компаній із планами України щодо розвитку національної газотранспортної системи, які розроблені під керівництвом Президента України і впроваджуються урядом України, відповідними причетними до їх реалізації міністерствами та організаціями.

Під час зустрічі було обговорено питання стратегічного розвитку газотранспортних систем на євразійському континенті, інтереси України, Німеччини та Європейського Союзу щодо збільшення обсягів поставок газу зі Сходу на Захід.

Німецькі компанії, за словами їхніх представників, були б зацікавлені в участі у тендерах у рамках модернізації української ГТС відповідно до спільної декларації, підписаної 23 березня 2009 р. у Брюсселі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *