ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським підприємствам планують надати преференції на розміщення реклами

Львівський портал

|

Львівським товаровиробникам хочуть надати преференції при розміщенні зовнішньої реклами продукованих ними товарів, робіт та послуг. Про це сьогодні говорили члени виконавчого комітету Львівської міської ради. Щоправда розміщувати рекламу їм запропонують на рекламних конструкціях, що належить місту.
Зокрема, директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич звітуючи про виконання протокольного доручення подати пропозиції щодо надання преференцій товаровиробникам міста, зауважила, що потреби надавати пільги підприємцям не має, адже вони є платниками податків, а відтак можуть зменшитися надходження до бюджету. Як альтернативу, І. Кулинич запропонувала членам виконкому розміщувати рекламу про товар, роботи та послуги львівських підприємців на сайті ЛМР, у друкованих засобах та біжучих стрічках. Водночас секретар Львівської МР Володимир Квурт запропонував розміщувати їхню рекламу на рекламних конструкціях, які належать місту. Таких конструкцій, за словами начальника «Адміністративно-технічного управління» Інни Свистун, у Львові є 46, 10 з яких потрібно привести до належного стану.
Відтак, члени виконкому дійшли згоди та доручили відповідним управлінням розробити пропозиції щодо надання вільних конструкцій львівським підприємствам, а також подати цю інформацію на розгляд виконавчого комітету ЛМР до 15 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *