ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники «Львівелектротранс» хочуть повернути Федоренка на підприємство

Львівський портал

|

Працівники ЛКП «Львівелектротранс» звернулися з відкритим листом до міського голови Львова Андрія Садового з проханням повернути на посаду директора Андрія Федоренка. Під листом підписалося 70 працівників комунального підприємства, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Електротранспортники кажуть, що саме за керівництва Андрія Федоренка на підприємстві вперше за 20 років почались обдумані, стратегічні та вкрай необхідні реформи.

«Уже з перших його дієвих кроків було зрозуміло, що «Львівелектротранс» може працювати в нормальних умовах і розвиватися, а не занепадати, як це було до його приходу. Його рішення про скасування кондукторської системи  ми не відразу сприйняли належним чином, але воно було правильним і скоро ми у цьому переконалися. Саме завдяки правильно розставленим акцентам, ми, водії, зрозуміли, що потрібні місту, що про нас дбають, що нашу роботу намагаються гідно оцінити. Уже в перші місяці роботи на посаді директора Федоренко зробив усе, щоб збільшити нашу зарплат, і вона зросла майже удвічі – від 4 до 7 гривень за годину. До приходу Андрія Степановича нас постійно переконували, що підприємство збиткове, що нема за що ремонтувати вагони. Але А. Федоренко знайшов кошти і для збільшення зарплати, і на ремонти вагонів. Нині до нас на підприємство почали повертатися колишні працівники. Бо за рік роботи Федоренко зробив для колективу дуже багато. Ми згадуємо торішній буревій, коли залишившись без струму, ми не могли поставити вагони в парк і довелося ночувати водіям у трамваях. Тоді Андрій Степанович цілу ніч їздив маршрутами на власній машині і розвозив водіям вечерю, зігрівав чаєм, поїв соком. У нас працює багато водіїв з великим стажем роботи. Вони кажуть, що за роки своєї роботи такого начальника, як Федоренко, не мали. Він своїми планами вселяв нам надію і віру в те, що електротранспорт може і буде розвиватися. Ми боїмося, що до нас повернуться старі часи занепаду і тоді електротранспортне підприємство вже ніщо не врятує. Федоренко вмів тримати дисципліну, любив порядок і мислив стратегічно. Якби він прийшов до нас десять років назад, то ми б сьогодні були на високому європейському рівні», – йдеться у зверненні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *