ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко тішиться, що завдяки «серйозній роботі» вдається перевиконувати бюджет

Львівський портал

|

У січні-квітні 2009 р. доходи загального фонду Державного бюджету склали 18,5 млрд. грн., що становить 30,3% річного розрахункового показника. Про це Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко заявила під час селекторної наради з керівниками регіональних та місцевих органів виконавчої влади стосовно підсумків роботи за чотири місяці 2009 р., повідомляє Урядовий портал.

Зокрема, Глава Уряду зазначила, що у порівнянні з січнем-квітнем минулого року рівень надходжень за аналогічний період 2009 р. склав на 3,6%, або на 0,6 млрд. грн. більше.

Прем`єр-міністр підкреслила, що перевиконання бюджету свідчить про проведену серйозну роботу як регіональної, так і центральної владних команд. Глава Уряду висловила за це подяку керівництву облдержадміністрацій, ДПА, Державної митної служби. «Це велике досягнення. Я знаю, що це давалося нелегкою ціною», – зазначила Юлія Тимошенко. За її словами, в період кризи дуже важко стягувати податки і збори. «Але я б хотіла, щоб у вас було трохи оптимізму у зв’язку з тим, що і в світі, і в Україні усі економічні процеси починають поступово покращуватися. Це не означає, що криза дійшла до свого кінця, просто є покращення економічної ситуації, і нам потрібно протриматися в такому режимі надзвичайних заходів для виконання бюджету можливо ще 3-4 місяці», – зауважила вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *