ОСТАННІ НОВИНИ

ЛМКП «Львівтеплоенерго» не отримало лімітів природного газу на першу декаду травня

Львівський портал

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» не отримало лімітів природного газу на першу декаду травня та здійснює на даний час несанкціонований відбір природного газу, повідомила прес-секретар ВАТ «Львівгаз» Оксана Ростикус. Від початку місяця «Львівтеплоенерго» безлімітно спожило 1 млн. 277 тис. м.куб. природного газу.

За даними «Львівгазу», ЛМКП «Львівтеплоенерго»  – це єдине теплопостачальне підприємство, яке продовжує безлімітне споживання природного газу, всі інші тепловики Львівщини використовують блакитне паливо в межах виділених лімітів, а ті хто немає необхідних обсягів газу припинили його споживання.

ВАТ «Львівгаз» інформує про те, що постачання природного газу буде здійснюватися відповідно до затвердженого переліку підприємств, для яких ДК «Газ України» виділяє блакитне паливо, оскільки безлімітне споживання природного газу суперечить чинному законодавству.

У разі не вирішення питання забезпечення лімітів природного газу, ВАТ «Львівгаз» буде змушене вдатися до відключення подачі газу для ЛМКП «Львівтеплоенерго». Відключення боржників крайній захід, проте необхідний. Ця міра застосовується до тих споживачів природного газу, які абсолютно ігнорують вимоги газовиків самостійно припинити несанкціонований відбір природного газу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *