ОСТАННІ НОВИНИ

Фестиваль «Казковий світ» у Львові організують люди з особливими потребами

Львівський портал

|

У VIII Міжнародному театральному фестивалі на тему „Казковий світ", який проходить у Львові з 7 по 10 травня, візьме участь 30 неурядових організацій з України, Польщі, Білорусії, Росії та дітей з особливими потребами зі шкіл-інтернатів та недержавних організацій міста. Про це повідомляється на сайті ЛОДА.

Метою VIII Всеукраїнського театрального фестивалю „Казковий світ" є інтеграція та загальний розвиток людей з особливими потребами в суспільство через розвиток їх творчих здібностей та залучення до культурного життя суспільства.

Для педагогів, які працюють з людьми з особливими потребами, використовуючи засоби мистецтва, фестиваль стане місцем розвитку і підтримки їх професійної діяльності. Під час фестивалю вони отримають поради та рекомендації по вдосконаленню роботи від експертів.

Фестиваль проводиться в рамках щорічного циклу мистецьких акцій. Цей цикл передбачає здійснення таких заходів як поетична зустріч, конкурс емблеми, пісенний фестиваль, виставка художніх робіт, театральний фестиваль. Також  в програмі будуть семінари, навчання, тренінги для педагогів та волонтерів, які працюють з людьми з особливими потребами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *